Stress en burn-out coach 06 403 514 17 info@hansvanandel.nl

Wil jij in korte tijd resultaat?

Coaching voor professionals

Loop jij ook tegen het volgende aan of herken je jezelf hierin?

 • Ook in je vrije tijd ben je toch in je mind met je werk bezig. Je kunt het niet loslaten en altijd bereikbaar zijn helpt ook niet echt.
 • Je wilt meer aandacht aan je partner en kinderen besteden, maar dat lukt niet. Telkens komt je werk of je bedrijf tussen beiden. Je wilt het anders, maar krijgt het niet voor elkaar.
 • Word je geleefd door de waan van de dag en kom je niet meer toe om aan je strategie te werken. Je rent van het ene brandje naar het andere en hebt het idee niet vooruit te komen.
 • Een van de mogelijke oorzaken dat je bedolven wordt onder werk is dat jij de professional bent die gewoon een paar tandjes bijzet. Je bent perfectionistisch en wilt dat je medewerkers dat ook zijn. Loslaten en erop vertrouwen dat het goed komt lukt dan nagenoeg niet. Je neemt zo uiteindelijk teveel hooi op je vork.
 • Je bent een professional en goed in je werk, maar door allerlei administratieve rompslomp en andere nevenzaken heb je het idee niet aan je echte werk toe te komen. Je bent soms te aardig en zegt te vaak ja tegen opdrachten die je er eigenlijk niet bij kunt hebben. Op een gegeven moment loopt de kwaliteit van je werk achteruit. Je zet een stap extra, maar hebt het idee dat het niet helpt.

Het resultaat van de coaching

 • Je ziet je perfectionisme onder ogen en door meer te vertrouwen op anderen durf je de stap te zetten om meer te delegeren.
  Je bent eindverantwoordelijk en houdt de regie, maar het geeft je veel ruimte om juist daar te excelleren waar je goed in bent.
 • Je kunt beter ontspannen waardoor je in je vrije tijd nagenoeg niet meer aan je werk denkt. Zo wordt een dagje uit met je partner of je gezin echt een dagje weg.
 • Je gaat efficiënter werken door hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Er ontstaat ruimte voor je creativiteit en je kunt nadenken over de te volgen strategie. Je gaat in korte tijd grote stappen zetten en je bent weer in je element, het wordt weer fun!
 • Je weet wat je wilt en komt energieker over. Je hebt er weer zin in en je kunt niet wachten om het heft in eigen handen te nemen.

Wil jij dit ook bereiken?

Een traject van 92 dagen

Als professional wil je natuurlijk resultaat. Door 92 dagen samen aan de slag te gaan bereiken we snel het gewenste resultaat. Tijd is immers geld, dus een traject waarin je flinke stappen gaat zetten.

Een intensief traject ook met in het begin 2-3 sessies per week en een veelvoud aan contactmomenten. De stress neemt snel af en je krijgt er energie voor in de plaats.

Je wilt niet over één nacht ijs gaan, begrijp ik, dus we inventariseren eerst de mogelijkheden in een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op jouw specifieke situatie. Want iedereen is anders, dus het wordt sowieso een maatwerktraject.

Download mijn e-book “coaching voor professionals” of plan direct een afspraak!